Sunday, March 28, 2010

Riadah hujung minggu





2 hari cuti terasa cepat sgt berlalu... Esok kita kene bekerja semula dan giliran utk aku berjauhan dgn anak isteri lagi...

semenjak jadi weekend husband ni, agak berat rasanya utk aku "kerja lebih masa" w/pun utk bukan kerja2 rasmi jurutera... apa2 hal pun hidup kene terus...

weekend yg baru jerr lepas ni, sempat jugaklah kami spent masa bersama ke pesta buku pwtc... ikutkan hati malas aje aku nk ke KL disebabkan distance yg agak mencabar, tapi hidup mesti terus kann....


masuk2 tiba2 aku ternampak booth true wealth (kekayaan sebenar) aku dok belek2 buku azizi ali, ennmm byk jugak yg aku belum baca... aku amik 1 kpg, dan tiba2 wife aku tegur, mcm azizi ali jerr yg tgh duduk tu... yalaa... betul la dia tu, aku nampak dia makin botak aka lebih tua...

dan tiba2 aku terpegang 2 lagi buah buku... eh eh, mtk sain boleh... & mintak amik gambar sekali hehhe...

(sila rujuk gambar atas ek, x sempat aku nk susun)...

sejak minggu lepas jugak, amrina dah pandai berdiri... mengenangkan anak, kerja kat ofc x keruan, so aku belikan dia start baby walk & ride -playskool, harga rm80, termasuk delivery (terpakai yg masih elok)... so sapa2 nk survey2 alat permainan kanak2, bleh shopping secara maya kat sini kot....
http://www.mybblittlestore.blogspot.com/

gambar sila rujuk gambar atas....

dan gamabr atas sekali tu, enmm bila gas tiba2 habis time tgh masak bubur baby, inilah jadinya, hehehhe, berguna jugak w/pun benda ni aku tak pernah pakai kat m'sia sebelum ini...

nt kita jumpa lagi kkkk....

3 comments:

kirana said...

amik berkat jutawan sebelah tu heheh
tua dah nampak dia ek..ka buku nampak muda jer

~tuah.rimbun~ said...

hehe, amik berkat, mmg betul tu...
gambar kulit buku mestilah kasi yg paling hensem....
kawan ni still simple w/pun dah kaya raya.. dressing pun biasa2 ajerr...

~tuah.rimbun~ said...

http://kclau.com/wealth-management/0-6-houses/

Related Posts with Thumbnails