Friday, November 13, 2009

Perodua will launch new mpv 2nite/ this weekend





berita ini adalah Maybe, berdasarkan cerita2 drp kawan2 aku yg keje sektor automotive malaysia..
tapi mmg ada betulnya, sbb semalam aku nampak ada 4 biji atas truck kereta(kat area highway plus-rawang), design yg sama

Dan biasanya, mlm ni depa lunch, dan esok lusa berpusu2 org pergi tgk..

In overall, aku tak pihak mana2, proton ataupun perodua..
masing2 ada kelebihan, dan kejahilan..
dan plg penting, tgk poket dulu, kalau dah jadi millionaire, mesti korang (dgn aku sekali la), tgk kereta yg lebih hebat mcm X5 ke, vellfire ke, dll..

nak tgk gambar lanjut, klik kat sini..

apa nama dia, aku tatau, kami panggil kot sahaja, perodua D46T

jom serbu perodua, sambil2 mlm esok tawaf piala malaysia dr seremban, ampangan, senawang dan seremban semula...
aku tumpang gembira sbb anak aku ank nogori... hehehhe

4 comments:

LUKEMAN YUSOFF said...

setakat info tidak rasmi yang aku dapat diorg akan launch 23.11.09 ie 10 hari lagi...

~tuah.rimbun~ said...

enmm, xtau lah lukeman
aku rasa weekend ni, sbb dah naik atas treler, yg aku nampak semalam,
just wait & see

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]discount kids software, [url=http://firgonbares.net/]publisher software downloads[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] office presentation software stores software
ahead nero [url=http://firgonbares.net/]online store software[/url] explorer error when searching for autocad files
[url=http://firgonbares.net/]microsoft office 2007 educator discount[/url] buy leopard software
[url=http://firgonbares.net/]buying a software package[/url] kaspersky av scanner
teacher educational software solutions [url=http://firgonbares.net/]academic software project[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]purchase manager software, [url=http://sunkomutors.net/]uic software store[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] you buy adobe photoshop oem software licensing
to buy new software [url=http://sunkomutors.net/]adobe picture software[/url] discount computer software
[url=http://sunkomutors.net/]microsoft software prices[/url] teachers educational software
[url=http://sunkomutors.net/]office computer software[/url] buy used software
nero 9 vista [url=http://sunkomutors.net/]adobe photoshop cs3 extended torrent[/b]

Related Posts with Thumbnails