Thursday, December 25, 2008

Ingatan Singah Sini....

Singah sini hari ni, esok lusa dah singgah sana pulak.....

Berbulan-bulan lamanya nak buat keputusan untuk pindah rumah.... Pastinya bukan mudah, namun yang susah kenalah kita permudahkan... Demi mereka yang tersayang...

sebelum ini kami bersama unutk 3 negeri..
rumah KL, tapi kerja kat Shah Alam And Seremban.. sikit letih..
dan lepas ini, tinggal di Seremban, kerja tetap di Shah Alam..



Enm, esok pulak, hari untuk pemotongan streamx... sedey ade lerr sikit, rumah baru (masih sewa jugak), belum nampak pulak kelibat tiang taliponnya... Jalur lebar??? tak berapa minat lah... dan tak pernah try lagi..
berapa speed Celcom broadband eh????

sambung nanti pulak...

2 comments:

kuizikel said...

lupa nak tanya, ko dah beli celcom ek? pakej 68 ke 98.. speed yg 68 ni max 384kbps jek, tapi bleh la... kdg2 disconnect gak..

yassin said...

aku pakai yg rm68 jer..
anyway thank you 4 ur advise, sekarang dah boleh online kat rumah, cuma masanya ada atau pun sebaliknya...

Related Posts with Thumbnails