Tuesday, July 21, 2009

Check kesihatan kewangan anda...

korang pernah tak nampak iklan ni kat mana2 billboard area KL?

wajah yang anda percayai, itu jaminan kalau korang amik insuran/takaful dgn aku lah ek... heheh
bosan bercerita pasal insuran? pergilah buka sesawang internet yang lain sebab tidak ada paksaan untuk korang membaca & tiada maaf yg dipinta.....(hehe)

bukan nak cerita pasal billboard yg besar sebenarnya, tapi sebenarnya apa yg terpapar kat bawah tu... check it out...



actually software ni adalah satu tool dari Prudential, mcmana dgn keadaan kewangan seseorang, pada masa sekarang, akan datang & masa golden age...




just follow instruction, jawab dgn hati yg jujur, sbb result-nya korang yg baca sendiri.



overall result, ini adalah contoh...

so, kalau berminat, download dari link bawah, dlm format macromedia...

download sini...

Selamat mencuba,
dan lepas cuba, apa action korang?

your decision, your future...

Good nite! :P
~tuah.rimbun~

2 comments:

emas916 said...

elok juga ni. saya pun nak check jugak.

Mohd Yassin Ali said...

cuba, jgn tak cuba...
hehehe

Related Posts with Thumbnails