Friday, May 15, 2009

....: Wahai Puteri ku :....


Alhamdulillah,

Selasa lepas kami dikurniakan cahaya mata...

Nama : Belum dikenalpasti (hehe, tunggu minggu depan ek)
Jantina : Girl
Berat Sewaktu lahir : 3.3kg
Prosedur lahir : Normal (bersama ayahnya yang meneman ibunya semasa deliver..)
Lokasi : Hospital Tuanku Jaafar, Seremban
Masa : Selasa 12 May 2009, 10.03pm
Bersemperna Hari Nurse Sedunia..
Kos : RM472.00 (ingatkan free, Nasib baik ada GL dari income tax)



sayang baby ayah & ibu ni....

Buat semua doktor dan misi-misi, terima kasih banyak2 atas konsultant, prosedur dan rawatan
Buat semua kawan2, terima kasih atas ucapan tahniah...
juga nasihat yang amat berguna untuk ayah & ibu baru ni...
Atas emak2, abg-kakak-adik2 dan abah, terima kasih atas sokongan dan dorongan

sekarang ni, baby dan ibunya sedang berpantang kat Banting, Selangor
ayahnya pulak, start minggu depan mula mencari rezeki semula selepas beberapa minggu bercuti..
Moga-moga rezeki baby mencurah-curah melalui bisness ayah ini..
Minggu depan ayah akan submit Takaful Education plan baby sbb ayah dan ibu dan ada planning kat mana baby nak bersekolah dan mengaji di Universiti mana nanti..

Buat Isteri, terima kasih melahirkan zuriat buat kita
Ini merupakan ibadah kita dan perlu kita hadapi dengan sabar dan bersungguh2 dalam menempuhi rintangan hidup ini untuk hari-hari mendatang ...

Comelnya baby ayah dan ibu ni..
Nur Amrina Rasyada Binti Mohd Yassin



13 comments:

whitneykk said...

Your blog is so nice! I have a top stocks blog! Welcome to visit!

saiful said...

tahniah utk tuah dan keluarga..semoga baby dan emaknya sihat walafiat..

mahyudin said...

tahniah, tahniah.. comel baby..

selamat melangkah ke fasa baru dlm hidup..

Abu Humairah said...

congrats..
welcome to the club...

~tuah.rimbun~ said...

Saiful... Thank you..

tuan Mahyuddin, thank you also...

Abu Humairah, masuk club ada nak kene register ke? hehe

kuizikel said...

wah.. nanti post gambo baby comel ni byk2 lagi yer..

congrats utk ayah & ibu :)

~tuah.rimbun~ said...

untie kui...
ok, nanti kita upload gambar baby..
nak mai sini bagi tau lerr, boleh snap gambar byk2...
hehehe

Mohd. Nazrol Hisham said...

472 ek...bini aku bersalin kt sg.buloh tuh 1++ xsampai 150...erm..operate tuh...

~tuah.rimbun~ said...

ntahlah, aku tatau...
tapi yng kene bayar cuma RM12 jerr.
yang lain LHDN tanggung..

roSebud said...

Selamat ulangtahun perkahwinan ke 3.Dikurniakan cahayamata, hadiah paling bermakna!Tahniah you both!

CatlinaFly said...

tahniah tahniah!uuu..ade cas jugak ke?bukan ke ada GL dia tak kira ?

hmm..betul2 kite selalu doakan yg terbaik utk anak2..moga amrina (dan juga anak sy e-ein)akan jadi anak yg solehah amin..

Mohd Yassin Ali said...

catlina: aminn....

Kassim Selamat said...

Salam,

Tahniah Yassin! di atas kehadiran baby cute.

Boleh ler start menabung dgn Takaful ya!

Related Posts with Thumbnails